Utdannings- og yrkesrådgiver

Er du i tvil om du har valgt riktig utdanning, kan du få råd og veiledning av en utdannings- og yrkesrådgiver. Du får hjelp til å finne ut hva du bør satse på basert på interessene og evnene dine. Du får informasjon om søknadsfrister og inntaksvilkår. Målet er å få deg som elev til å bli bevisst på valg av programfag og videre utdanning og yrke.

Utdannings- og yrkesrådgiver avdeling Nord

Roy Dompen og Sidsel Nyseth er utdannings- og yrkesrådgivere på avdeling Nord. Du finner rådgiverne i 1. etasje ved hovedinngangen.

Ta kontakt med Roy Dompen

Ta kontakt med Sidsel Nyseth

Utdannings- og yrkesrådgiver avdeling Sør

Torborg Jorddal er utdannings- og yrkesrådgiver for elever på ST på avdeling Sør. Du finner henne i 2. etasje i adminsistrasjonsbygget ved hovedinngangen. Der sitter også Ivar Rokseth som er utdannings- og yrkesrådgiver for elever på RM og SS.