Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Aksjonsdag Sierra Leone

Onsdag 8. november har elevene ved Lillehammer vgs aksjonsdag for å samle inn penger til skolen sin i Sierra Leone.

Skolen i Sierra Leone - Klikk for stort bildeSkolen i Sierra Leone Umu Pyne

Elever ved skolen spiser lunsj - Klikk for stort bildeElever ved skolen spiser lunsj Umu Pyne Jenter i klasserommet - Klikk for stort bildeJenter i klasserommet Umu Pyne

Aksjonsdag for Sierra Leone

Lillehammer Secondary School i Moyamba-distriktet i Sierra Leone ble startet opp i 2006 finansiert av midler samlet inn av elever ved de videregående skolene i Lillehammer, Gausdal og Vinstra. I år er aksjonsdagen onsdag 8. november, og elevene skaffer selv jobber og betaler inn sitt bidrag på 300 kroner. I år regner komiteen på at det blir samlet inn 500 000 kroner i aksjonen.

Om prosjektet

Pengene som blir samlet inn skal gå til å drive skolen med 300 elever det neste året. Området skolen ligger i er fattig. Skolen er derfor gratis og elevene får tre måltider i uka.

Vannsituasjonen i området er prekær. Aksjonsgruppen håper at det også blir midler til å bore etter vann i nærheten av skolen det kommende året.

Sist oppdatert 30.10.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering