Elever på kriseøvelse

Beredskap - øvelse - Klikk for stort bildeBeredskapen i Lillehammer ble testet - elever fra helse- og oppvekstfag ved skolen vår deltok.

Øvelse - Klikk for stort bildeØvelseCirka 20 elever fra Vg2 helseservice, helsefag og Vg3 helseskretær på avdeling Nord var med på øvelsen 24. august 2017. Mange elever hadde oppgaver som markører, der de ble sminket etter alle kunstens regler, for å spille rollen som skadde personer. Resten fikk høre et interessant foredrag av en psykolog.

Se reportasjen i GD fra øvelsen. Nå er nødetater og lokale aktører for øvrig bedre rustet dersom en uønsket situasjon skulle oppstå.

Sist oppdatert 15.09.2017