Foreldremøte Vg1

Lillehammer videregående skole, avdeling Sør - Klikk for stort bildeLillehammer videregående skole, avdeling Sør Samuel Andersen Torsdag 17. januar kl. 18 er det foreldremøte for foresatte til Vg1-elever på avdeling Sør i kantina.

• Torsdag 17. januar 2019 kl. 18.00
  • Møtet holdes i skolens kantine.

Program:

Kl.18.00–18.30:

• Skolemiljø v/rektor og trinnleder
  • Resultater fra Ung Data undersøkelsen for 2002-kullet v/SLT*-koordinator i kommunen

*SLT står for Samordning av lokale rus- og kriminalitetsforebyggende tiltak. SLT-modellen skal samordne rus- og kriminalitetsforebyggende tiltak for barn og unge.

Kl.18.30–19.00:

• Klassevise diskusjoner rundt temaene fra Ung Data undersøkelsen
  • Servering av kaffe

Kl.19.00–20.00: NB! Kun for studiespesialisering:

• Søkning og valg av programfag til Vg2 v/utdannings- og yrkesrådgiver
  • Mulighet for å stille spørsmål om fagvalg til utdannings- og yrkesrådgiver etter orienteringen.

Vel møtt!

rektor Terje Storbakken og trinnleder Annlaug A. Skyttermoen