Internasjonalisering - Restaurant- og Matfag

Internasjonalt servicekontor

Erasmus+ er EUs program for utdanning, opplæring, ungdom og idrett for perioden 2014-2020

Erasmus-elevene lager mat - Klikk for stort bildeErasmus-elevene lager mat

Det er slutt på oppholdet for første pulje av restaurant- og matfagelever fra andre land i Europa som er på Lillehammer på Erasmus+ arbeidspraksis i 5 måneder i regi av skolen vår. Og snart kommer det nye.

Etter 4 ukers undervisning på skolen var kokken Alanna Perry (England) og servitørene Maeve Mulholland (Nord-Irland), Corentin Touboulic (Frankrike) og Viktoria Klausner i praksis på Bryggerikjelleren. Kokkene Samuele Bonizatto og Emanuele Vischioni (Italia) jobbet på Scandic Hafjell sammen med servitøren Diãna Ozolina (Latvia).

Det ble arrangert en avsluttende eksamensmiddag på Bryggerikjelleren med rektor, mellomledere, lærere, andre ansatte og representanter fra bedriftene som gjester. Alle elever besto og fikk vitnemål.

Uke 10 kommer pulje II med CHACE-elever. Det er to kokke-elever fra RMs partnerskole i Istanbul i Tyrkia. Etter to uker på skolen vår skal de være i praksis på Bryggerikjelleren til 4. juni.

Eilif Özge Beydili Murat Hüseyinoglu
Sist oppdatert 26.02.2018