Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Internasjonalt på Kokk/servitør (KOS) og Matfag

Matteo Varriale snart klar med Pasta Carbonara - Klikk for stort bildeMatteo Varriale snart klar med Pasta Carbonara Birgitta Berg Fra 18. september har elever fra partnerskolene til KOS og Matfag, to kokke-elever fra Italia og en kokke-elev fra England hatt et innføringskurs om Norsk samfunnsliv, språk og mattradisjoner på skolen vår.

Utenlandsbesøk på Kokk- og matfag - Klikk for stort bildeUtenlandsbesøk på Kokk- og matfag Birgitta Berg Darren Bowden lager chips til Fish and Chips - Klikk for stort bildeDarren Bowden lager chips til Fish and Chips Birgitta Berg Nicolò Consonni med dagens meny i restauranten - Klikk for stort bildeNicolò Consonni med dagens meny i restauranten Birgitta Berg

De avslutter fredag med en liten «eksamen» i norsk hvor de får vise hva de har lært. Fra mandag av er de i praksis på Bryggerikjelleren restaurant, hvor de skal jobbe til 15. februar.

De første ukene hadde de praksis på kjøkkenet sammen med elevene i 2KOS/MFG der de fikk innføring i norske matretter og bidro selv med Fish and chips og Pasta carbonara til åpen restaurant før ferien.

Sist oppdatert 15.10.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering