Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Internasjonalt på kokk/servitør og matfag

Matteo Varriale snart klar med pasta carbonara - Klikk for stort bildeMatteo Varriale snart klar med pasta carbonara Birgitta Berg To kokke-elever fra Italia og en kokke-elev fra England har lært om norsk samfunnsliv, språk og mattradisjoner på skolen vår.

Utenlandsbesøk på kokk- og matfag - Klikk for stort bildeUtenlandsbesøk på kokk- og matfag Birgitta Berg Nicolò Consonni med dagens meny i restauranten - Klikk for stort bildeNicolò Consonni med dagens meny i restauranten Birgitta Berg

Fra 18. september har elever fra partnerskolene til kokk og servitør (KOS) og matfag, to kokke-elever fra Italia og en kokke-elev fra England, hatt et innføringskurs om norsk samfunnsliv, språk og mattradisjoner på skolen vår.

De avslutter fredag med en liten «eksamen» i norsk hvor de får vise hva de har lært. Fra mandag av er de i praksis på Bryggerikjelleren restaurant, hvor de skal jobbe til 15. februar 2019.

De første ukene hadde de praksis på kjøkkenet sammen med elevene i 2KOS/MFG der de fikk innføring i norske matretter og bidro selv med fish and chips og pasta carbonara til åpen restaurant.

 

 

 

 

 

Darren Bowden lager chips til fish and chips - Klikk for stort bildeDarren Bowden lager chips til fish and chips Birgitta Berg

Sist oppdatert 05.12.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering