Reiseliv med studiekompetanse (REISK)

REISK er et tilbud innenfor Service og samferdsel for deg som ønsker å studere reiseliv og samtidig få full studiekompetanse.

Praktisk fag

Tilbudet retter seg mot elever som ønsker studieforberedende kompetanse med en praktisk tilnærming. Utdanningen gir deg studiekompetanse med muligheter til å søke videre på universiteter og høgskoler.

Samarbeid med HiL og lokale bedrifter

Det er lagt opp til et tett faglig samarbeid med Høgskolen i Lillehammer innen enkelte fag. Skolen vil også samarbeide tett med lokale bedrifter gjennom utdanningsløpet.

Studietur og praksis

Elevene kan i løpet av utdanningen delta på studietur til utlandet, og de vil få mulighet til praksis i reiselivsbedrifter. Lillehammer videregående skole samarbeider også med flere skoler i andre land hvor elevene kan søke om å delta på utvekslingsprogram.

Involvering i arrangementer

Gjennom skoleåret blir elevene involvert i gjennomføring av ulike sports- og kulturarrangementer som finner sted på Lillehammer, som World Cup.

Dette treårige løpet passer for deg som:

• ønsker en praktisk rettet opplæring fram mot generell studiekompetanse.
  • ønsker å studere videre på høgskole og universitet innenfor fagområder som markedsføring, ledelse, økonomi, reiseliv og entreprenørskap.
  • ønsker å fordele fellesfag og programfag utover de tre skoleårene.
  • ønsker en utdanning innenfor en næring i vekst.

REISK
 Vg1Vg2Vg3
ProgramfagProgramfag service og samferdselProgramfag reiselivProgramfag reiseliv
FellesfagNorsk, engelsk, naturfag, kroppsøvingNorsk, matte, engelsk, samfunnsfag, kroppsøvingNorsk, matte, kroppsøving, historie