Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Reiseliv med studiekompetanse (REISK)

REISK er et tilbud innenfor Service og samferdsel for deg som ønsker å studere reiseliv og samtidig få full studiekompetanse.

Praktisk fag

Tilbudet retter seg mot elever som ønsker studieforberedende kompetanse med en praktisk tilnærming. Utdanningen gir deg studiekompetanse med muligheter til å søke videre på universiteter og høgskoler.

Samarbeid med HiL og lokale bedrifter

Det er lagt opp til et tett faglig samarbeid med Høgskolen i Lillehammer innen enkelte fag. Skolen vil også samarbeide tett med lokale bedrifter gjennom utdanningsløpet.

Studietur og praksis

Elevene kan i løpet av utdanningen delta på studietur til utlandet, og de vil få mulighet til praksis i reiselivsbedrifter. Lillehammer videregående skole samarbeider også med flere skoler i andre land hvor elevene kan søke om å delta på utvekslingsprogram.

Involvering i arrangementer

Gjennom skoleåret blir elevene involvert i gjennomføring av ulike sports- og kulturarrangementer som finner sted på Lillehammer, som World Cup.

Dette treårige løpet passer for deg som:

  • ønsker en praktisk rettet opplæring fram mot generell studiekompetanse.
  • ønsker å studere videre på høgskole og universitet innenfor fagområder som markedsføring, ledelse, økonomi, reiseliv og entreprenørskap.
  • ønsker å fordele fellesfag og programfag utover de tre skoleårene.
  • ønsker en utdanning innenfor en næring i vekst.
     
REISK
 Vg1Vg2Vg3
ProgramfagProgramfag service og samferdselProgramfag reiselivProgramfag reiseliv
FellesfagNorsk, engelsk, naturfag, kroppsøvingNorsk, matte, engelsk, samfunnsfag, kroppsøvingNorsk, matte, kroppsøving, historie
Valgfag5 timer

 

Følg oss på Facebook

Sist oppdatert 25.05.2016
Fant du det du lette etter?