Kringsjåtunet

Kringsjåtunet er en ungdomspsykiatrisk behandlingsenhet for barn og unge mellom 12 og 18 år. Undervisningen ligger under Lillehammer videregående skole, mens behandlingen er underlagt Sykehuset Innlandet.

Skoleavdelingen på Kringsjåtunet

Kringsjåtunet har egen skole. Skoleavdelingen og opplæringsansvaret for elevene ligger under Lillehammer videregående skole, avdeling Nord.

Det er sju pedagogisk ansatte ved skoleavdelingen. De har ansettelsesforholdet sitt hos Oppland fylkeskommune, på lik linje med alle andre ansatte ved de videregående skolene i Oppland.

Skoleavdelingen er en del av et tverrfaglig team. Teamet fokuserer på hele mennesket, mestringspedagogikk, trivsel og trygghet. I skoletiden har ungdommene undervisning som blir tilpasset den enkeltes behov i samråd med hjemskolen.

Kringsjåtunet skoleavdeling:

Kringsjåtunet - Klikk for stort bildeKringsjåtunet

Undervisningsrom ved Kringsjåtunet - Klikk for stort bildeUndervisningsrom ved Kringsjåtunet

Inngangspartiet ved Kringsjåtunet - Klikk for stort bildeInngangspartiet ved Kringsjåtunet

Behandlingen er underlagt Sykehuset Innlandet

Behandlingsansvaret for ungdommene som er innlagt på Kringsjåtunet ligger under Sykehuset Innlandet.

Kringsjåtunet er en del av Barne- og ungdomspsykiatrisk døgnavdeling i Sykehuset Innlandet. Institusjonen ligger på Lillehammer og har vært i drift siden 1994. Kringsjåtunet har ni døgnplasser. Tre av plassene er reservert ungdommer med spiseforstyrrelser. Tilbudet er basert p&a