Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Sykehusskolen

Alle elever i grunnskolen og videregående skole har rett til undervisning mens de er på sykehus. Skoletilbudet på Lillehammer sykehus gjelder fra 4. innleggelsesdag.

Undervisningsrommet på Lillehammer sykehus - Klikk for stort bildeUndervisningsrommet på Lillehammer sykehusUndervisningsrommet på Lillehammer sykehus - Klikk for stort bildeUndervisningsrommet på Lillehammer sykehusFølg bjørnesporene på gulvet for å komme til undervisningsrommet på Lillehammer sykehus - Klikk for stort bildeFølg bjørnesporene på gulvet for å komme til undervisningsrommet på Lillehammer sykehus

For alle med skolerett

Lillehammer videregående skole, avdeling Kringsjåtunet, tilbyr sykehusundervisning ved Lillehammer sykehus.

Alle barn og ungdommer med skolerett kan få sykehusundervisning fra og med 4. innleggelsesdag. Kronisk og langvarig syke med gjentatte innleggelser kan få undervisning fra første innleggelsesdag.

For å komme på sykehusundervisningen, må du si ifra til en sykepleier på avdelingen.

Les mer om rett og plikt til grunnskoleopplæring

Les mer om rett til videregående opplæring for ungdom

Tilpasset undervisning

Undervisningen tilpasses behandlingsopplegg, dagsform og behov. Elever som ikke kan komme til skolen, kan etter avtale få undervisning på avdelingen.

Vi kontakter gjerne hjemskolen for å kunne tilpasse undervisningen enda bedre.

Oftest er det 1-2 elever på sykehusundervisningen. Noen ganger jobber vi sammen i gruppe eller så jobber hver elev med sine oppgaver.

Hvor på sykehuset foregår undervisningen?

Ta heisen til 3. etasje i høyblokka. Følg bjørnesporene. Når du kommer til en ny heis, tar du den til 4. etasje. Her ser du døra til sykehusskolen.

Vi har et stort rom med fagbøker for alle fag, spill og materiale til mange forskjellige formingsaktiviteter.

Hvor raskt etter innleggelse kan jeg få undervisning?

Skoletilbudet gjelder fra og med fjerde innleggelsesdag. For barn og ungdommer med en kronisk lidelse er det mulig å komme fra dag én.

Hvilke tidspunkter foregår undervisningen?

Undervisningestidene er tirsdag, onsdag og torsdag kl. 12.30-15.00.

Kontakt oss

Lurer du på noe så kontakt oss på telefon 61 11 74 24 eller e-post:

Sist oppdatert 13.10.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering