Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Sykehusskolen

Alle elever i grunnskolen og videregående skole har rett til undervisning mens de er på sykehus. Skoletilbudet på Lillehammer sykehus gjelder fra 4. innleggelsesdag.

Undervisningsrommet på Lillehammer sykehus - Klikk for stort bildeUndervisningsrommet på Lillehammer sykehusUndervisningsrommet på Lillehammer sykehus - Klikk for stort bildeUndervisningsrommet på Lillehammer sykehusFølg bjørnesporene på gulvet for å komme til undervisningsrommet på Lillehammer sykehus - Klikk for stort bildeFølg bjørnesporene på gulvet for å komme til undervisningsrommet på Lillehammer sykehus

For alle med skolerett

Lillehammer videregående skole, avdeling Kringsjåtunet, tilbyr sykehusundervisning ved Lillehammer sykehus.

Alle barn og ungdommer med skolerett kan få sykehusundervisning fra og med 4. innleggelsesdag. Kronisk og langvarig syke med gjentatte innleggelser kan få undervisning fra første innleggelsesdag.

For å komme på sykehusundervisningen, må du si ifra til en sykepleier på avdelingen.

Les mer om rett og plikt til grunnskoleopplæring

Les mer om rett til videregående opplæring for ungdom

Tilpasset undervisning

Undervisningen tilpasses behandlingsopplegg, dagsform og behov. Elever som ikke kan komme til skolen, kan etter avtale få undervisning på avdelingen.

Vi kontakter gjerne hjemskolen for å kunne tilpasse undervisningen enda bedre.

Oftest er det 1-2 elever