Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Miljøfyrtårn

Lillehammer videregående skole, avdeling Nord er sertifisert som miljøfyrtårn og tilfredsstiller dermed en rekke miljøkrav.

Dette betyr at skolen har forpliktet seg til å være så miljøvennlig som mulig.

Alle elever er pålagt å sortere søppel i avfallsdunkene som er tilgjengelig. Blant annet skal papir, plast og restavfall sorteres. Røyking og bruk av snus er forbudt i skoletiden, både på skolen og hvis man har undervisning andre steder.

Miljøfyrtårnskoler skal forsøke å redusere mengdene med avfall. Vi skal bruke begge sider på arkene. Vi oppfordrer alle til å bruke matboks og minst mulig engangsemballasje.

Miljøfyrtårnskoler har forpliktet seg til å redusere energiforbruket. I størst mulig grad skal vi reise kollektivt eller bruke sykkel.

Miljøfyrtårnskoler skal ta miljøhensyn i innkjøp av varer og tjenester. Vi skal se etter miljømerking ved innkjøp. Når vi leier inn eksterne entreprenører skal vi etterspørre miljøsertifisering. Vi vil derfor oppfordre alle våre samarbeidspartnere til å bli miljøsertifisert.

Sist oppdatert 05.05.2015
Fant du det du lette etter?