Internasjonalisering

Lillehammer videregående skole har en rekke internasjonaliseringsprosjekter. Noen av prosjektene er gamle, mens andre er av nyere dato.

Mange prosjekter

Internasjonaliseringsprosjektene kan være knyttet til spesielle fagområder, som ulike utdanningsprogram på yrkesfag, men også til programfag i fremmedspråk som tysk, fransk og spansk, eller Reiseliv og språk på studiespesialiserende utdanningsprogram.

Andre prosjekter går på tvers av fag slik som skolens Bosnia-prosjekt.

Hvem kan delta?

Elever som går på de aktuelle utdanningsprogrammene eller fagene, kan delta i prosjektene. Prosjektene er i stor grad finansiert av Oppland fylkeskommune, Erasmus+ og Trollmidler.

Elever på gjenvisitt

Når elever reiser på utvekslingsprosjekter, bor de hos ungdommer i vertsfamilier. Til gjengjeld må elevene være vertsfamilie for elever som kommer på gjenvisitt.

Nye prosjekter

Skolen arbeider med å få internasjonaliseringsprosjekter knyttet til alle utdanningsprogram.

Sist oppdatert 24.06.2016