Velkommen til Lillehammer videregående skole!

De tre videregående skolene på Lillehammer er slått sammen til en felles skole, og består i dag av to avdelinger – Sør og Nord. I sum har vi et bredt utdanningstilbud, og samlet er vi Opplands største videregående skole.

Oppland fylkeskommune/Jørgen Skaug Vi flytter nå inn i og tar i bruk to fantastiske skolesteder i den nye Lillehammer videregående skole. Avdeling Nord og avdeling Sør har fått pusset opp sine gamle lokaler og bygget mye nytt. Uteområdene er tilrettelagt for elevaktiviteter. Det er bygget nye sykkelskur, og skolen har fått betre ventilasjon, mye ny teknologi og nytt varslingssystem.

Begge skolestedene har mange fellesrom der elever og ansatte kan møtes og trives. De to kantinene vil levere sunn og god mat til alle som ønsker det.

Fra i høst skal skolen være mye tettere på elever som ikke møter på skolen. Alle elever som takker ja til skoleplass, har en plikt til å  møte på skolen hver dag, men samtidig skal de som har grunner for fravær, få god oppfølging fra kontaktlærer eller rådgiverapparat.

Vi ønsker en skole for læring. Men vi ønsker også at elevene tar initiativ ut over dette. De nye skolebyggene må tas i bruk også på kveldstid, og på dagtid skal det være rom for kultur- og idrettsaktiviteter.

Torbjørn Ljones

-rektor-