Avslutning for avgangselever 2020

Fullpakket i Molberg Nilssen-salen - Klikk for stort bildeFullpakket i Molberg Nilssen-salenTradisjonen tro, ble det den siste uken før skoleslutt avholdt høytidelig seremoni for avgangselever på Studiespesialiserende og Yrkesfaglig utdanningsløp ved LVS Sør.

Torsdag før siste skoledag er det fast tradisjon med høytidelige avslutning og markering av at tiden på videregående er ved veis ende. Arrangementet fikk et løft for noen år tilbake, når man ved LVS Sør, kunne ta i bruk Molberg Nilssen-salen til dette formålet.

Mange hadde nok fryktet at denne høytidsstunden måtte avlyses i år, men den gang ei! I stedet for en kveld, ble arrangementet spredt over tre kvelder.

Marit Solli synger for forsamlingen - Klikk for stort bildeMarit Solli synger for forsamlingenDet er viktig og riktig å markere at våre elever er ferdig med videregående opplæring, og nå tar fatt på veien ut i den «store» verden. Molberg Nilssen-salen har vært vakkert pyntet med sommerblomster og hver kveld har forventningsfulle elever og foresatte tatt plass. De har fått oppleve taler fra både elevene selv, lærere og naturligvis Rektor. I tillegg har Marit Solli, selv elev i VG3, bidratt med flotte musikalske innslag og Karianne Sunde, årets russepresident, har holdt elevenes tale alle tre dager. Vi har også benyttet anledningen til å markere at elever har gjort det godt i ulike konkurranser. Å være elev ved LVS Sør betyr en mulighet for delta i ulike konkurranser som arrangeres, hvor man kan konkurrere med elever i fra andre skoler i Norge. Også i år hevdet våre elever seg blant de beste i landet, og vi gratulerer med denne prestasjonen som er med på å sette skolen på utdanningskartet.

Stolte elever - Klikk for stort bildeStolte elever Foto Høydepunktet er naturlig nok at klassene er på scenen og hver elev får sitt bevis på tiden ved LVS Avdeling Sør. Dette er et flott og verdig punktum.

Etter at programmet i Molberg Nilssen-salen var ferdig, stod fotograf Lind som vanlig klar, og det ble tatt klassebilder. Her har nok alle klasser noe å se tilbake på, og mimre over, når man i fremtiden samles igjen.

For alle oss på LVS Sør, er det gledelig å se at denne avslutningen betyr noe for både elever og foresatte. Det gjør oss både stolt og glad, og vi takker årets avgangsklasser på Studiespesialiserende og Yrkesfaglig utdanningsløp for flotte år ved skolen. Vi gratulerer både elever og foresatte med dagen, og ønsker riktig god sommer.