Informasjon fra smittesporingsteamet

Det er påvist smitte med covid-19 på skolen. Kommuneoverlegen har denne informasjonen til nærkontakter:

Ta en hurtigtest

Covid-19 - Klikk for stort bilde Mostphotos Vi anbefaler uvaksinerte elever og lærere som var i klassen å ta en hurtigtest.

Hurtigtester får du på teststasjonen. Du kan også ta hurtigtest på teststasjonen ved å bestille time.

Har du symptomer?

Har du symptomer, anbefaler vi at du tar testen på teststasjonen.

Dersom du har tatt en vaksinedose for mer enn 3 uker siden eller er fullvaksinert, anbefaler vi også test hvis du har symptomer.

Elever med symptomer skal være hjemme. Foreldre og søsken trenger ikke teste seg eller være hjemme.

Har du spørsmål?

Ved spørsmål kan du ringe smittesporing på telefon 919 19 415 mellom kl. 08 og 22.

Råd til nærkontakter

• Følg med på helsetilstanden din i 10 dager. Test deg på nytt dersom du får symptomer.
  • Hvis selvtesten er positiv, ta kontakt med smittesporingsteamet.

Les mer om råd til nærkontakter på fhi.no

kommuneoverlegen og smitteoppsporingsteamet i kommunen