Velkommen som elev ved Lillehammer videregående skole!

Lillehammer videregående skole består av to avdelinger – nord og sør. Skolen har et bredt utdanningstilbud, og er samlet sett en av de største videregående skolene i Innlandet.

Rektor - Klikk for stort bildeRektor Tore Simensen På Lillehammer videregående skole ønsker vi å legge til rette for at du får en god start på veien videre – enten du sikter mot yrkeskompetanse eller studiekompetanse. 

Godt skolemiljø

Alle elever skal bli sett og oppleve et trygt og godt skolemiljø. Du vil bli møtt med høye forventninger til egen og andres læring, og du må selv være med å bidra til et godt læringsmiljø og skolemiljø. 

Moderne skole

På Lillehammer videregående skole møter du moderne lokaler i både klasserom, verksteder og fellesareal som bibliotek og kantiner. Du vil møte lærere og ansatte som tilrettelegger for at du skal få en god utvikling her hos oss – både faglig og personlig. Dette vil bidra til gode skoledager for deg som elev. 

Du må bidra selv

Vi ønsker at du er aktiv og engasjert fra starten. Alle voksne på skolen vil også jobbe for at du skal få tatt ut potensialet ditt. 

Samfunnet utvikler seg raskt, og vi vet at arbeidslivet vil sette høye krav til kompetanse og personlige egenskaper. Det er derfor viktigere enn noen gang å bruke tiden godt disse årene på videregående skole. 

Tore Simensen 
rektor