Velkommen som elev ved Lillehammer videregående skole!

Lillehammer videregående skole består av to avdelinger – Sør og Nord. I sum har vi et bredt utdanningstilbud, og er samlet sett en av de største videregående skolene i Innlandet.

Rektor Terje Storbakken - Klikk for stort bildeRektor Terje StorbakkenPå Lillehammer videregående skole ønsker vi å hjelpe deg med å oppfylle dine drømmer – enten du sikter mot yrkeskompetanse eller studiekompetanse.

Godt skolemiljø

Alle elever skal bli sett og oppleve et trygt og godt skolemiljø. Du vil også bli møtt med høye forventninger til egen og andres læring.

Moderne skole

På Lillehammer videregående skole møter du moderne lokaler i både klasserom, verksteder og fellesareal som bibliotek og kantiner. Dette vil bidra til gode skoledager for deg som elev.

Du må bidra selv

Vi ønsker at du er aktiv og engasjert fra starten. Alle voksne på skolen vil også jobbe for at du skal få tatt ut potensialet ditt.

Framtiden vet vi ikke alt om. Men vi vet at arbeidslivet vil sette høyere krav til kompetanse – derfor er det viktigere enn noen gang å legge ned en innsats på videregående skole.

Terje Storbakken,
rektor

Til toppen