Hvordan det ser ut når man vil være med på et teamsmøte

På grunn av smittesituasjonen vil foreldremøtet i år bli arrangert digitalt via Microsoft Teams. For å delta må du ha PC/nettbrett/mobil med internettilgang

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Folkehelseinstituttet anbefaler at russen vaksinerer seg mot «smittsom hjernehinnebetennelse», da ungdom har særlig høy risiko for smitte.

Innlandstrafikk

Framdøra er fortsatt stengt på de fleste linjene. Her finner du informasjon om lokale tiltak.

Smitte skole

Hovedprinsippet er at vi reduserer antall elever på skolen slik at det er mulig å opprettholde
avstand på minimum en meter i alle situasjoner.

rødt-nivå

På bakgrunn av regjeringens pressekonferanse 3. januar kl. 18.00 er landets ungdoms- og videregående skoler over på rødt nivå, jf. trafikklysmodellen.

Smitteutbruddet i Lillehammer var betydelig i ukene fram mot jul, og smittetallene har heldigvis vært på et lavere nivå gjennom jula. Det betyr at utbruddet er under kontroll, men som alle vet er ikke jobben over.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Julepynt

Som kjent har smitteutbruddet i Lillehammer vært betydelig i ukene fram mot jul.