Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Foreldremøte ved avdeling Nord

Vg1 har møte 30. august kl. 18, og Vg2 har møte 31. august kl. 18. Oppmøte i gymsalen.

Foreldremøte for Vg1-klassene ved avdeling Sør

Vi ønsker foreldre og foresatte for Vg1-klassene velkommen til skolens idrettshall onsdag 24. august kl. 19.00.

Vil du jobbe som eksamensvakt på privatisteksamen?

Privatisteksamen arrangeres om høsten og våren. Vi tilbyr opplæring og 224 kroner per time. Søknadsfrist 15. oktober.

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.

Velkommen til skolestart 2022

Mandag 15. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.