Informasjon fra smittesporingsteamet

Det er påvist smitte med covid-19 på skolen. Kommuneoverlegen har denne informasjonen til nærkontakter:

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Test erstatter smittekarantene for barn og unge i skolen

Når det har vært smitte på en skole eller barnehage, har klasser og avdelinger inntil nå blitt pålagt karantene.

Skolestart 16. august 2021

Lillehammer videregående skole ønsker nye og gamle elever velkommen til skolestart 2021!

Skolestart på grønt nivå

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.