Husk fristen for å melde deg opp til privatisteksamen

1. februar er fristen for å melde deg opp til våreksamen som privatist, lærling og praksiskandidat.

Elevundersøkelsen 2022

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres før jul.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Lillehammer vgs. tar skolemiljø på alvor

Gjennom tre uker har Nansen Fredssenter kjørt undervisningsopplegg for alle Vg1-elever ved skolen.

Foreldremøte ved avdeling Nord

Vg1 har møte 30. august kl. 18, og Vg2 har møte 31. august kl. 18. Oppmøte i gymsalen.

Foreldremøte for Vg1-klassene ved avdeling Sør

Vi ønsker foreldre og foresatte for Vg1-klassene velkommen til skolens idrettshall onsdag 24. august kl. 19.00.

Vil du jobbe som eksamensvakt?

Vi søker vakter til eksamen og prøver. Vi tilbyr opplæring og 224 kroner per time. Søknadsfrist 15. februar 2023.

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.

Velkommen til skolestart 2022

Mandag 15. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.