Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Det er bekreftet smitte på skolen, nærkontakter er sendt hjem og er satt i karantene.

Mandag 3. mai ble det avholdet et møte mellom politiet, SLT-koordinator, Trygg Trafikk og  kommuneoverlegen på Lillehammer og avgangselevene.

Av 114 tilbud i videregående skole som egentlig har for få søkere, blir 97 opprettholdt neste skoleår.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.

Hvordan ønsker du å bli med i teams-møtet?

Bli med på kort informasjonsmøte angående avslutning av skoleåret for foresatte til elever i avgangsklassene mandag 26.april kl.18.30. På grunn av smittesituasjonen arrangerer vi i år et digitalt informasjonsmøte via Microsoft Teams. For å delta må du ha PC/nettbrett/mobil med internettilgang.