Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Fullpakket i Molberg Nilssen-salen

Tradisjonen tro, ble det den siste uken før skoleslutt avholdt høytidelig seremoni for avgangselever på Studiespesialiserende og Yrkesfaglig utdanningsløp ved LVS Sør.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer sommerskole på Lillehammer og Storhamar vgs. 22. juni –3. juli 2020.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.