Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Eksamen vår 2020

Eksamen planlegges som vanlig inntil eventuelle pålegg tilsier noe annet.

Historisk mesterskap avholdt torsdag 5 mars her på Lillehammer VGS Avd Sør. Første innlandsmesterskapet for elever ved restaurant– og matfag i det nysammenslåtte fylket. Vinneren av hvert fagområde skal representere Innlandet fylke under skole-NM i Tønsberg 21. og 22. april 2020.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune skjerper restriksjonene for reiser og setter inn flere tiltak knyttet til koronaviruset.

I uke 10–13 gjennomføres ungdataundersøkelsen blant elever på videregående. Her er informasjon til foresatte og ungdom.

Vilde Karlsen og Ingrid Jøingsli

12. februar var 2HEA på innlandsmesterskap i helsearbeiderfag på Hadeland videregående skole. Her konkurrerte de mot lag fra flere skoler i Innlandet fylke.

Vg1 helse- og oppvekstfag har vært på Lillehammer helsehus og bidratt til livsglede.