Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

En person som putter stemmeseddel i valgboks

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem-bilde

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Covid, smitte, corona illustrasjon.

Når det har vært smitte på en skole eller barnehage, har klasser og avdelinger inntil nå blitt pålagt karantene.

Illustrasjon skolestart

Lillehammer videregående skole ønsker nye og gamle elever velkommen til skolestart 2021!

På grønt nivå kan vi gjennomføre skoledagen på tilnærmet normal måte.

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.